08-06-2018: Bruidsfotografie Suzanne en Chris Jan

8 juni 2018 was dag dag voor het grote moment van het bruidspaar Suzanne en Chris Jan. Ze hadden mij gevraagd om hun huwelijksdag vastleggen. Het kennismakingsgesprek van dit super spontane stel beloofde een energieke dag te worden. Voor de bruidsreportage hadden ze gekozen voor de Ritmeester Sigarenfabriek in hun woonplaats Veenendaal, een mooie sfeervolle industriële lokatie. Daarna naar het Stadhuis van Veenendaal voor de huwelijksceremonie. Een selectie van de foto’s van deze huwelijksdag heb ik hieronder voor jullie.

Wisten jullie dat ik ook analoog foto’s maak? Hiervoor maak ik gebruik van mijn medium formaat camera (Hasselblad 501CM) en maak voor bruidsreportages gebruik van Kodak Portra 400 kleuren fotorolletjes en Ilford HP5Plus zwart-wit fotorolletjes. De afdrukken zijn dan in het “6×6” formaat (vierkant dus 😉 ), afgedrukt in een fotovaklab.

Willen jullie ook dat ik jullie huwelijksdag of verloving kom fotograferen, digitaal, analoog of allebei, laat het mij dan weten. Dat kan per e-mail op info@difaphotography.com , of een telefoontje/What’s App op het nummer 06-26704452

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *