20 november 2021, Na een aantal keren uitgesteld te zijn geweest, vanwege een niet nader te noemen wereldwijde virus, was het eindelijk gelukt dat Susanne en Mart in het huwelijk mochten treden. Het bruidspaar had de wens om in Amersfoort te gaan trouwen (thuiswedstrijd voor de fotograaf) met herfst als kleurenthema. Met de herfst zit je in november best goed. Na de huwelijksvoltrekking gingen we als een speer naar het bosgebied van de Bokkeduinen / Bosbad waar we nog met de laatste straaltjes daglicht een snelle bruidsreportage eruit hebben geperst.

Een kleine selectie van deze reportage heb ik voor jullie hieronder

 

Wisten jullie dat ik ook analoog foto’s maak? Hiervoor maak ik gebruik van mijn medium formaat camera (Hasselblad 501CM) en maak voor bruidsreportages gebruik van Kodak Portra 400 kleuren fotorolletjes en Ilford HP5Plus zwart-wit fotorolletjes. De afdrukken zijn dan in het “6×6” formaat (vierkant dus 😉 ), afgedrukt in een fotovaklab.

Willen jullie ook dat ik jullie huwelijksdag of verloving kom fotograferen, digitaal, analoog of allebei, laat het mij dan weten. Dat kan per e-mail op info@difaphotography.com , of een telefoontje/What’s App op het nummer 06-26704452

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *