24 augustus 2019 een zonnige en warme zomerdag, de trouwdag van Alexandra en Gerard. Het bruidspaar had als wens dat de huwelijksvoltrekking buiten zou plaatsvinden. Naast het officiële gedeelte zou er ook nog een spirituele huwelijksvoltrekking plaatsvinden. Deze dag zou worden afgesloten met een knalfeest. Dit alles was heeft plaatsgevonden in een theetuin in Leusden.

Hieronder heb ik voor jullie een kleine selectie van deze zonnige feestelijke dag

Wisten jullie dat ik ook analoog foto’s maak? Hiervoor maak ik gebruik van mijn medium formaat camera (Hasselblad 501CM) en maak voor bruidsreportages gebruik van Kodak Portra 400 kleuren fotorolletjes en Ilford HP5Plus zwart-wit fotorolletjes. De afdrukken zijn dan in het “6×6” formaat (vierkant dus 😉 ), afgedrukt in een fotovaklab.

Willen jullie ook dat ik jullie huwelijksdag of verloving kom fotograferen, digitaal, analoog of allebei, laat het mij dan weten. Dat kan per e-mail op info@difaphotography.com , of een telefoontje/What’s App op het nummer 06-26704452

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *