31-08-2019: Bruidsfotografie Paula en Ed

31 augustus 2019, een mooie zonnige, maar ook warme trouwdag van Paula en Ed. Het bruidspaar heeft mij gevraagd om hun kerkelijk huwelijk in de Sint Jansbasieliek in Laren vast te leggen op de gevoelige plaat. Voor mij de eerste keer om een kerkelijk huwelijk vast te leggen. Aangezien je best interessante lichtval hebt in een kerk, had ik vooraf al wel een paar ideetjes met zwart-wit foto’s in mijn hoofd (inspiratie opgedaan bij de vele kerkjes die we op verschillende vakanties hebben bezocht). Geheel in stijl kwam het bruidspaar met de koets aan. Na de kerkelijke inzegeningen hadden we nog ruim tijd om in het heidelandschap van de Larense Heide nog mooie bruidsfoto’s te maken.

Een kleine selectie van de foto’s van deze bijzondere dag

 

Wisten jullie dat ik ook analoog foto’s maak? Hiervoor maak ik gebruik van mijn medium formaat camera (Hasselblad 501CM) en maak voor bruidsreportages gebruik van Kodak Portra 400 kleuren fotorolletjes en Ilford HP5Plus zwart-wit fotorolletjes. De afdrukken zijn dan in het “6×6” formaat (vierkant dus 😉 ), afgedrukt in een fotovaklab.

Willen jullie ook dat ik jullie huwelijksdag of verloving kom fotograferen, digitaal, analoog of allebei, laat het mij dan weten. Dat kan per e-mail op info@difaphotography.com , of een telefoontje/What’s App op het nummer 06-26704452

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *