Bruidsfotografie

Één van jullie mooiste dagen vastgelegd voor een blijvende herinnering waar later nog met plezier naar terug gekeken kan worden.

Met mijn stijl als reportagefotograaf leg ik jullie huwelijksdag op een creatieve wijze vast. Dat betekent dat ik geen gescripte formats hanteer, maar voornamelijk op de achtergrond werk en jullie op een ongedwongen wijze fotografeer. Hierdoor kunnen jullie je compleet focussen op hetgeen wat voor jullie het belangrijkst is, namelijk genieten van een mooie huwelijksdag. Het resultaat is dan ook dat jullie foto’s zullen krijgen die een weergave zijn van hoe jullie de dag hebben beleefd, met alle emoties en gelukkige momenten van die dag.

Bij het kennismakingsgesprek hoor ik van jullie hoe jullie huwelijksdag eruit zal komen te zien, met daarbij, voor zover bekend, de planning en locatie en eventuele fotoshoot locaties. Daarna, ongeveer een week voor jullie huwelijksdag, neem ik nog even contact op voor de laatste wijzigingen. Op de huwelijksdag zelf zorg ik ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig zal zijn voor een eventuele laatste check van de locatie. Na afloop van de huwelijksreportage gaan jullie lekker genieten, wellicht nog een mooie reis maken, en zal ik de foto’s selecteren en nabewerken. Zodra deze klaar zijn, ongeveer 14 dagen, zullen jullie de foto’s op een mooie usb-stick ontvangen. Tegen een kleine meerprijs kunnen jullie kiezen voor een fotoalbum set. Deze set bestaat bijvoorbeeld uit 1x Bruidsalbum in het formaat 30x25cm en 2x Ouderalbum in het formaat 24x20cm. De albums uit deze set bevatten elk 25 pagina’s, iedere pagina 1 foto. Levertijd van deze fotoalbum set is, afhankelijk van het seizoen en materialen voor de omslag, gemiddeld 4 tot 6 weken. Prijs vanaf €349,00

Voor vanaf €695,00 zijn jullie verzekerd van een mooie en onvergetelijke bruidsreportage. Bel of mail voor meer informatie en de verdere mogelijkheden. Mijn telefoonnummer is 06-26704452.

Op zoek naar de retro-look voor jullie trouwfoto’s, informeer naar de mogelijkheden voor een reportage vastgelegd met de analoge Hasselblad middenformaat camera.

Enkele suggesties:

Save The Date!

Wat te denken van een mooie persoonlijke huwelijksaankondiging op een mooie wijze met een mooie foto van jullie aan de buitenwereld kenbaar te maken. Voor deze Save The Date! shoot ga ik graag met jullie aan de slag. Deze shoot zal ongeveer een uur tot anderhalf uur in beslag nemen op een locatie naar keuze.   

Afterweddingshoot

Ook al nagedacht over een afterweddingshoot, inderdaad een bruidsreportage ná jullie huwelijksdag?
Bijvoorbeeld omdat het op jullie huwelijksdag niet zulk mooi weer was, de planning geen ruimte over liet om nog die ene foto te kunnen maken, jullie eerste huwelijksjaar te vieren (of ander huwelijksjubileum), of omdat jullie het zo leuk vonden en het graag nog een keer een fotoshoot willen doen, neem dan contact met me op voor de afterweddingshoot.

Voor een verdere kennismaking, neem gerust contact met mij op via faizel@difaphotography.com of telefonisch op 06-26704452

 

Acties en aanbiedingen:

 

Save The Date

Jullie uitnodigingen nog specialer maken, 

Of de gasten alvast een voorproefje geven

 

Tarieven voor bruidsfotografie

#amersfoort #bruidsfotograaf #verloving #bedifferent #engagement #photography