Je nieuwe zakelijke profielfoto voor maar €99,00

Wordt het niet eens tijd voor een nieuwe frisse zakelijke profielfoto?

Wat is een goede, frisse zakelijke profielfoto? Wat het in ieder geval niet is, je instaface iPhone-selfie (liefst nog helemaal losgegaan met alle kleuren- en effectenfiltertjes), een scan van je pasfoto, een bijgesneden vakantiefoto (leuke zonnebril by the way 😉 ), of een foto samen met je hond of kat, of sterker nog, helemaal geen profielfoto. Gewoon dat standaard rare grijze LinkedIn poppetje.

In de zakelijke wereld is het gebruik van social media kanalen de laatste jaren een stuk belangrijker geworden. Dan heb ik het niet alleen over LinkedIn, maar ook het zakelijk gebruik van Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, SnapChat, etc.. Waar het om gaat is dat je nieuwe profielfoto daadkracht, vertrouwen en professionaliteit uitstraalt. Je wilt dat nieuwe klanten geïnteresseerd, nieuwsgierig worden naar de producten die jij verkoopt of naar jouw diensten. 

Maar ja, hoe doe je dat Faizel? Oké, uit ervaring weet ik dat niet iedereen een geboren fotomodel is en zich niet even op zijn of haar gemak voelt voor de camera. Geen paniek, hierbij ga ik helpen. Met een paar simpele instructies gaan we wel een heel eind komen, met als eindresultaat een serie profielfoto’s waarmee je weer mooi voor de dag kunt komen.

Hoe je aan je nieuwe profielfoto komt, vrij simpel. Neem contact met mij op, via e-mail faizel@difaphotography.com of telefonisch op nummer 06-26704425, dan bespreken we de wensen en eisen en prikken een datum voor het maken van je nieuwe profielfoto’s.

Wat dat kost? Voor €99,00 inclusief BTW krijg je van mij 5 foto’s waarmee je je social media profielen en websites kunt updaten, op jacht naar je nieuwe business.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *